SERVICE

GARANTIE

We hopen dat je volop zult genieten van je nieuwe Forest & Falls badkamer. Daarom bieden we een kwaliteitsgarantie van twee jaar op alle producten. Deze garantie geldt voor alle fabricage-, materiaal- en constructiegebreken die ontstaan bij normaal gebruik van het product. Normale slijtage en schade of gebreken die worden veroorzaakt door onzorgvuldig gebruik, verkeerd gebruik en gebrekkig onderhoud worden niet door de garantie gedekt.

We kunnen geen garantie geven op beschadigingen aan de waskom wanneer deze niet is bevestigd met een clickwaste afvoerplug van Forest & Falls, of als de clickwaste niet correct is gemonteerd.

LEVERING

Zodra we je bestelling en je betaling hebben ontvangen, pakken we je bestelling zorgvuldig in en versturen hem via DHL. Je kunt de status van de verzending volgen via Track & Trace van DHL. De levertijd bedraagt 1-3 werkdagen.

De vervoerder levert de bestelling af bij je voordeur. Woon je in een appartement, flat of bovenwoning? Dan wordt je bestelling aan de centrale toegang op de begane grond afgeleverd.

Wil je de producten na ontvangst even goed controleren? Wij gaan er heel voorzichtig mee om, maar mocht er toch schade zijn ontstaan, meld dit dan binnen 48 uur na ontvangst van je bestelling. Stuur een mail naar info@forest-falls.nl. Het is fijn als je een foto meestuurt, zodat we de schade kunnen beoordelen.

RETOURNEREN

Natuurlijk zien wij het liefste dat de bestelling in volle tevredenheid wordt ontvangen. Maar er zijn gevallen waarin je niet ontvangen hebt wat je verwacht had, of er is iets misgegaan met je bestelling.
Wij zullen altijd trachten in overleg eerst een vervangend product te leveren. Als consument heb je daarnaast het recht om je product te retourneren binnen de wettelijke termijn van 14 dagen. Ben je van plan het product te retourneren, ga dan extra zorgvuldig met de verpakking en het artikel om. Je hebt dezelfde rechten als je een van onze producten in een andere maat bestelt. Maatwerkproducten die op jouw verzoek specificaties bevatten zijn uitgesloten van het zogenaamde herroepingsrecht. Eventuele verzendkosten voor het retourneren van het product zijn voor eigen rekening. Neem contact op als je vragen hebt over deze procedure.

DIRECT KOPEN

Wil je de collectie van Forest & Falls eerst van dichtbij bekijken? De meeste producten zijn beschikbaar bij Loods 5 in Zaandam en Sliedrecht. Wil je een specifieke kleur of maat zien, check dan van tevoren bij ons de dagvoorraad bij Loods 5.

NIET TEVREDEN?

Ben je niet tevreden over een product of heb je een klacht? Laat het ons alsjeblieft weten via info@forest-falls.nl. Stuur, indien van toepassing, een foto mee zodat we je klacht zo snel mogelijk in behandeling kunnen nemen.