OVER FOREST & FALLS

 

DE BADKAMER VAN JE DROMEN

Tegenwoordig is de badkamer méér dan een plek om snel je tanden te poetsen. Het is een rustpunt in je huis. Een plek om te ontspannen en opnieuw op te laden. Dat vraagt om een inrichting waar je echt van kunt genieten: onderhoudsarm, blijvend mooi en tegen een betaalbare prijs. Forest & Falls biedt een exclusieve collectie waskommen en badmeubelen waarmee je een persoonlijke, unieke sfeer creëert.

UNIEK EN EXCLUSIEF

Onze waskommen van gehard glas laten we met de hand vervaardigen. De badkamermeubelen worden door de beste vakmensen in Nederland gemaakt. De collectie van Forest & Falls is daarmee exclusief en absoluut uniek. Mix en match je eigen look, voor een designbadkamer die niemand anders heeft.

DE HOOGSTE KWALITEIT

Voor onze badkamermeubelen gebruiken we uitsluitend de beste materialen. Duurzaam, onderhoudsvriendelijk en een lust voor het oog. Dat maakt je badkamer een heerlijke plek om te zijn.

RUIME KEUZE

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom biedt onze collectie bijzonder veel variatie in kleur, stijl en finish. Per slot van rekening breng je hier straks heel wat uren door – dus moet het perfect zijn.

SCHERPE PRIJS

Je badkamer vernieuwen doe je niet elke dag. Daarom denk je goed na over de inrichting en kies je voor kwaliteit. En voor wie zich afvraagt: past dat wel binnen mijn budget? Forest & Falls bewijst dat kwaliteit en maatwerk beslist betaalbaar kunnen zijn!